De podcast die nergens over gaat!

Wie zijn wij?


 Simon Langeveld


Ik ben Simon, 25 jaar oud en ik woon in het pittoreske Almere. Een poosje geleden kreeg ik de opmerking ‘’jij hebt ook overal een mening over’’ naar mijn hoofd geslingerd en ik dacht: ja dat klopt. Die factor gecombineerd met een prettige stem om naar te luisteren zorgde dat daaruit het idee om deze podcast in elkaar te zetten ontstond!

Mijn vrije tijd vul ik graag met lekker eten en drinken, dagjes weg naar pretparken en dierentuinen, stedentrips binnen en buiten Nederland, games, series en discussiëren tot ik erbij neerval!

Met een flinke linkse politieke inslag en geen blad voor de mond ga ik iedere week de podcast in om jullie en Jordy op die manier mij en een onderwerp beter te leren kennen.

P.s. Zie je mij ooit in Almere of ergens anders, spreek mij dan gerust aan; ik ben altijd in voor een babbeltje of een selfie ;)

 

Jordy Marijnissen

 

Ik ben Jordy, 26 jaar jong en woonachtig in het altijd mooie Roosendaal. En nu even serieus. In het dagelijks leven mag ik mensen verblijden met mijn aanwezigheid in het openbaar vervoer. Als buschauffeur maak ik vele gekke dingen mee die zeker ook te horen zullen zijn in de podcast.

Na al eerder een idee te hebben voor een podcast over meerdere onderwerpen kwam Simon met het idee voor deze podcast. Wij kenden elkaar bij aanvang van de podcast al jaren!! (lees: 2 weken) Ik heb veel zin om luisteraars enthousiast te maken en over vele verschillende kleine maar ook zeer serieuze onderwerpen met Simon te praten.

Mijn vrije tijd vul ik graag met bordspelletjes, zingen, acteren, gamen, heel veel eten, voetbal kijken, muziek maken, naar themaparken gaan en heel veel flauwe opmerkingen maken.

Met een flinke portie humor maar door ook op de juiste momenten wel hard en duidelijk te zijn, zal ik met Simon meerdere discussies aangaan die ook voor jullie leuk zijn om naar te luisteren.

P.s. zie je mij ooit in de bus zitten in Breda, zwaai dan vrolijk en blijf lachen. Vraag gerust om een selfie, voel ik me ook nog populair.